Conciertos

«Tangos de la Resistència» al Festival BarnaSants

Dissabte 30 de març, 21h

“TANGOS DE LA RESISTÈNCIA”
“diez años no es nada”

Sandra Rehder (veu)
Gustavo Battaglia (guitarra)
Pablo Giménez (flauta travessera)
Pablo Cruz (percussió)

Sandra Rehder porta més de deu anys difonent el seu tango a Barcelona i arriba, al Festival Barnasants per celebrar-ho amb tot. Ho fa amb «Tangos de la Resistència», espectacle que desarrolla conjuntament i que va estrenar al Teatre Akadèmia amb el reconegut guitarrista Gustavo Battaglia i en aquesta ocasió amb dos convidats molt especials Pablo Giménez (flauta travessera) i Pablo Cruz (percussió).

Un repertori guerrer, lúdic i irreverent amb algunes lletres pròpies i embastat de poemes d’autors com León Felipe, Roberto Juarroz, Jorge Boccanera, Alberto Szpunberg, Alejandro Crimi entre d’altres, així com de la mateixa Sandra Rehder.

«Immigrants, vaixells, ports, baralles, putes i solituds, bravura, excessos, tendresa, dolor, sexe i malenconia. Des dels seus orígens marginals, el tango ha estat fidel a un tipus d’expressió travessada per la passió directa i desenfadada. I com tothom sap, amb aquest tipus de passió és molt difícil negociar. Aquesta característica, que tant va molestar als sectors conservadors de dècades passades, pot ser sigui en l’actualitat la que li dóna una vigència contundent. Així, amb la seva natural irreverència i les seves dificultats per concedir moral ambigua, el tango ha aconseguit sobreviure a força de resistir. Resistir les «bones costums», els horaris de tancament, els eufemismes, la dictadura del mercat, la pacatería o la solemnitat.
I aquesta filosofia musical de passions i resistències, complexa i intimista, utilitza la sang de Sandra Rehder (veu) i Gustavo Battaglia (guitarra) per arribar al públic de Barcelona.
És una sort.
No tot està tant malament.”
Alejandro Crimi (escriptor – periodista)

Entrades: 16€
Trailer espectacle: http://youtu.be/RgGWhatrqXE

LUZ DE GAS
c/ Muntaner 264, baixos

580035_3953579576617_180782790_n