Conciertos Festivales Milongas

Sábado 19 de Julio – Gran Concierto Milonga 2ª edición

Será la apertura del IV Festival de Tango Barcelona-Gardel-Buenos Aires, este año son 10 días de festival y termina el 29 de julio con la Nit de Tango en el Teatro GREC de Barcelona

19 de Julio – 4 hs. del mejor tango en el Teatro Tradicionarius de Barcelona

con La Actuación en Vivo de Rehder – Battaglia Quartet

Fitxa artística:

Sandra Rehder (veu)

Gustavo Battaglia (guitarra)

Darío Polonara (bandoneó)

Horacio Fumero (contrabaix) 

!cid_D106247A-397C-4073-B85F-393A86BD526E@Home !cid_F69A2D93-C001-437B-8E8B-2BFDD259ECA4@Home

Sandra Rehder

www.sandrarehder.com

Nascuda a San Rafael (Mendoza), va començar els estudis musicals (guitarra clásica) el 1986 amb el maestro Arturo Quinteros.

Des del 1997 estudia cant, eutonia, expresió corporal i interpretació musical. A Barcelona ha seguit classes de cant a L’Estudi amb Montserrat Benet  y des del 2003 amb Maggie Garbino,  Carme Canela i Pablo Giménez, aíxí com d’harmonía amb Pablo Logiovine.

Va actuar al Fòrum Universal de les Cultures 2004 i va representar Barcelona a la VII Cumbre Mundial de Tango 2007 a Valparaíso (Xile).

El 2007 va presentar “Tango, feroz vocación” al Teatreneu i “Intensotango” a L’Auditori. El 2008 va protagonitzar el cicle de tango a la sala barcelonina Almazen, va estrenar la seva nova formació de folklore argentí i va actuar a Buenos Aires. El 2009 s’ha  incorporat com a cantant i lletrista al quintet Grupo Candombe, dirigit per Silvio Zalambani, i al duo format amb el guitarrista brasiler Euclydes Mattos.

Ha actuat a Casa Amèrica Catalunya i al Banquet de Literatura Llatinoamericana 2009 organitzat per aquesta institució. Ha participat com a veu solista al Vè London International Tango Festival (Londres, Anglaterra), acompanyada pel quintet El Después (França). Ha estat seleccionada pel programa Diversons 2010 de l’Obra Social de la Caixa per una gira de concerts arreu d’Espanya.

Alguns concerts: 23º Festival Internacional de Granada, 9ª Cim Mundial de Tango a Senaïoki, Finlàndia, amb el quintet de Silvio Zalambani «Grup Candombe». Al maig del 2012 amb el pianista Carlo Lang, Berna, Suïssa, «Teatre Modern» a Fusignano, Itàlia amb el quintet de Silvio Zalambani.  Presentació del seu espectacle «Tribut a Piazzolla» a L’Auditori Nacional de Catalunya amb Horacio Fumero, Pablo Logiovine, Manu Estoa i Pablo Giménez.

22º Festival de Guitarra de Barcelona amb Pablo Mainetti i César Angeleri (maig 19, 2011, Luz de Gas), Teatro Filarmónica de Oviedo (2013), Festival BarnaSants 2013 i 2014.

Ha editat cinc discos: “En nombre del tango” (2001), “Bajo la piel” (2004) i “El exilio de nosotros” (2007),  “Tercera Pàtria” amb Pablo Mainetti en bandoneó, direcció musical, composicions i arrenjaments i César Angeleri en guitarra on participa Pablo Agri en violí i Raúl Carnota en guitarra entre altres músics de renom. “La espalda de los pájaros” amb Euclydes Mattos (2010).

Al 2013 se publica el poemari “En Contra Dos”(Gorbs Edicions) realizat conjuntament amb el escritor Alejandro Crimi.

Gustavo Battaglia

www.gustavobattaglia.com

Guitarrista i compositor. Buenos Aires 1967.

S’acosta a la guitarra als 4 anys en l’ambient d’una família de músics, aprenent els seus primers acords del seu germà Gabriel i dels seus oncles guitarristas. Comença els seus estudis de guitarra clàssica amb el professor José Luís Merlín.

Realitza cursos d’harmonia, composició i rítmica sobre música folklòrica sud-americana amb el guitarrista peruà Lucho González. Perfecciona els seus coneixements guitarrísticos sobre música folklòrica sud-americana i Tango amb el mestre èctor Curto.

Realitza una intensa labor com acompanyant de cantants de tango. Resident a Barcelona des de 1994, forma part de diverses agrupacions: “Trío Argentino de Tango”, “Capicúa”, “El Entre”, “Los Tangos”, “Los Hermanos Battaglia” entre unes altres.

És constantment convocat com director musical i guitarrista en diversos espectacles de tango de petit, mitjà i gran format (incloent músics, parelles de ball i cantants). Entre els temes instrumentals dels quals és autor es conten “Nova Vida” (Tango), “Saltarina” (Tango) entre uns altres.

Discografía: Trío Argentino de Tango (Gemecs, 1995), Revolucionario (Gemecs, 1996), Músico invitado en Travels en bandoneó (AYVA música, 2004). Músico invitado en Suburbios del alma (Acqua Records, 2007), Tachar nostalgias (Nuba Records, 2009).

Darío Polonara

Comença els seus estudis de bandoneón l’any 1994 a la Casa Del Tango de la ciutat de la Plata (Argentina). En 1995 forma el Trio Juventango.  En 1998 forma el Quintet Aquaforte i paral·lelament el quintet Hora Cero Nuevo Tango.

Aquest mateix any, ingressa a l’Escola de Música Popular de Avellaneda.

En 1999 integra el trio del mestre Omar Valente, amb el qual actua com a grup estable en el Cafè Tortoni. També participen en l’espectacle “Cien años no es nada”, del cantant Jorge Sobral al Teatre San Martin de Buenos Aires.

Posteriorment s’integra a l’Orquestra Típica d’Omar Valente, com a primer bandoneonista i codirector, realitzant més de 27 concerts en el seu Gira de Japó 2000.

Integra el sextet estable de El Viejo Almazén de Buenos Aires, amb el mestre Julián Plaza, acompanyant, entre altres cantants, a Diego Solís i a Virginia Luque. Forma el Sexteto La Grela l’any 2001, on participa com a primer bandoneonista i arreglador.

A Europa incursiona en diversos gèneres com sesionista, realitzant gires per Escòcia, Suïssa, Alemanya, Bèlgica, Holanda i Espanya.

També integra el grup estable La Esquina Carlos Gardel i treballa amb el pianista Osvaldo Berlingieri i com sesionista de Cacho Castanya.

Paral·lelament es perfecciona en el bandoneón, amb el mestre Carlos Lazzari.

A la fi de 2008 es radica a Barcelona.  Forma el duo Polonara-Cassisi, a més d’integrar-se permanentment, al grup Connexió Tango, Exilio New Tango, al costat d’altres projectes en qualitat de músic sesionista.

L’any 2010 forma el Sexteto Guardiola, en el qual participa com bandoneonista, arreglador i director.

En l’actualitat també és director musical de la compañia de tango “100 % Tango”.

Horacio Fumero

www.horaciofumero.com

Nascut a Argentina en 1949, va estudiar al Conservatorio Manuel De Falla de Buenos Aires i al Conservatoire Superieur de Musique de Ginebra, Süissa. L’any 1980 es va establir a Barcelona.

Des de 1981 va ser part del trio estable de Tete Montoliu. També ha treballat amb Freddie Hubbard, Johnny Griffin, Bobby Hutcherson, Cedar Walton, Danilo Pérez, Sal Nistico,  Luis Salinas, Pablo Mainetti o José Reinoso entre altres. També ha collaborat amb agrupacions con l’Orquestra de Cambra del Teatre Lluiure de Barcelona, la Orquesta Sinfónica de Granada, la Orquesta de Cámara “Andrés Segovia” de Madrid i la ONE (Orquesta Nacional de España). Actualment és professor del Conservatori del Liceu de Barcelona.

 

compra tu entrada para gran concierto milonga en ticketdog

Compra Entrada en TicketDog

 

san y gus smile.Stallard

 

“Sandra Rehder i Gustavo Battaglia porten més de set anys treballant junts, compartint apassionadament el seu entusiasme pel tango.

El seu mimetisme interpretatiu els ha catapultat com a parella-referència

dins del gènere, on destaquen per la seva intensitat i profunditat expositiva.

El duet Rehder & Battaglia no ha perdut la frescor de la improvisació

amb els anys i segueix conservant-des l’ofici i l’experiència

el profund llenguatge del tango argentí.”

Quim Cabeza

________________________________________

«Sandra Rehder y Gustavo Battaglia parecen haber descubierto una fórmula alquímica para equilibrar los niveles de dopamina y serotonina del cerebro. Si no le queda claro lo que digo, vaya a ver su espectáculo y déjese atravesar por el tango.»

Alejandro Crimi

 

 

compra tu entrada para gran concierto milonga en ticketdog

Compra Entrada en TicketDog