Conciertos

PROYECTO AFLUENTES – Divendres 16 de gener, 21:00h

PROYECTO AFLUENTES

Divendres 16 de gener, 21:00h

 

Sala Sandaru

c/ Buenaventura Muñoz 21.

Entrada 10€

 

El candombe i el tango comparteixen la mateixa arrel africana, però van fer evolucions diferents. Van créixer als marges del Río de la Plata i cadascun va produir una identitat mestissa i irreverent. Aquestes manifestacions musicals no tenen complexos, tenen una gran facilitat per transitar camins que van des del folklore fins al jazz, nodrint permanentment dels més variats matisos, interacció que genera al mateix temps una simbiosi que no fa més que enriquir-les.

 

Una mostra d’això és el projecte ‘AFLUENTES’, format per Sandra Rehder, Mario Maeso, Álvaro Pérez i Fulvio Paredes. Aquesta “poligàmia” es fa evident al seu repertori, que està format principalment de temes propis i personals arranjaments d’autors clàssics i moderns de la música popular.

 

Tot és tango i tot és candombe sense ser-ho, l’urbà s’amalgama amb l’ètnic, enfilada d’harmonies d’avantguarda amb textos d’alt risc.

Tot és música viatgera i immigrant, esborra fronteres, crea universos de textures i emocions que ja es reconeixen reveladores de trobades, feliç desembocadura al tamís rioplatense que inunda amb els seus aromes portuaris el colorit i la sonoritat de “Afluentes”.

 

Sandra Rehder (veu)

Fulvio Paredes (guitarra)

Mario Maeso (veu i guitarra)

Álvaro Pérez (tambor piano, udu, cajón i accessoris)

 

Músics convidats:

Miguel Terán (tambor Chico)

José Camargo (tambor Repique)

Pablo Giménez (flauta travessera)

https://www.youtube.com/watch?v=8kUPlXURcjQ

ProyectoAfluentes_cartel_web