Eventos y noticias

Mordisquito (tangos per a tres veus i un fantasma)

DESCOMPTE ESPECIAL PELS AMANTS DEL TANGO: Podeu aconseguir un descompte especial del 50% en aquest enllaç.

Tres dones van formar fa temps un grup de música, “Vachaché”, dedicat al tango clàssic. Però es moren de gana. Així que s’han marcat una data límit: Si no troben una feina digna que salvi el grup en aquest temps, es dissoldran, deixaran de banda la seva passió i es buscaran la vida per separat.  I el miracle es produeix. Aconsegueixen el “bolo” somniat. Sembla que res pot anar malament… fins que l’organització de l’actuació els veta un compositor en concret. Han de fer cas a l’encarregat o a la seva dignitat artística? L’aparició de l’espectre del compositor vetat només aconseguirà complicar la trama.

MORDISQUITO (TANGOS PER A TRES VEUS I UN FANTASMA) és un conte de Nadal ambientat en un karaoke, una comèdia irònica amb actuacions musicals en directe  i amb quatre personatges profundament humans que ens porta al debat de fons sobre la funció de l’art: Simplement estètica? Profundament reflexiva? Social? Ha de moralitzar? O amb entretenir ja n’hi ha prou? I en realitat, existeix la resposta?

MORDISQUITO és també l’excusa per redescobrir la figura d’Enrique Santos Discépolo (1901-1951), creador del tango més intel·lectual i compromès, que serveix per establir un pont entre la societat argentina de la primera meitat del segle XX i la convulsa societat europea actual.

Un espectacle que es podrà veure del 18 de desembre al 12 de gener al Teatre Tantarantana (C/ de les flors, 22. Barcelona)
De dimecres a dissabte a les 21h i diumenge a les 19h.
+ INFO