Conciertos Escuelas y Clases de Tango Milongas

Domingo 03 de Junio milonga con la Orquesta LATITUDTANGO

Gratalonga presenta:
Milonga Gratalonga en el Centre Cívic Barceloneta, en Carrer Conreria, 1-9
Sala de Actos, de 19h a 22h,

Cada semana un profesor diferente realiza una clase en:
Sala C, 1º piso a las 18:30hs 10€ incluida entrada a la milonga con orquesta

Domingo 03 de Junio milonga con la Orquesta LATITUDTANGO
Entrada 8 €

L’any 2007 un grup de músics amateurs i professionals de diferents nacionalitats es van unir i van començar a treballar amb la intenció d’apropar-se i donar difusió al món de les orquestres típiques i dels orígens i la cultura del tango des de la que és la seva vessant més important: la música.
Així neix l’Associació Orquestra de Tango de Barcelona (www.latitudtango.com) que ha esdevingut la primera Orquestra- Escola de Tango a Catalunya i, per extensió, d’Espanya i que té com a objectius principals difondre el tango instrumental argentí a Catalunya i fomentar l’intercanvi cultural argentí-català. Actualment la seva activitat principal la realitza a Badalona i a Barcelona.
El diumenge 3 de juny participarà l’Orquestra escola de Tango (Latitudtango) a la milonga Gratalonga del centre cívic de la Barceloneta. Una oportunitat per escoltar una orquestra amb directe tocant el tango clàssic i per recordar o descobrir aquelles grans formacions argentines i uruguaianes que van fer història de la música rioplatense
A més a més per aquesta ocasió tindrem al gran plaer de gaudir de dos ballarins de Buenos Aires: Laura Santiago y Alcides Cloux, que acompanyaran un dels temes de la orquestra.

Us esperem a partir de les 19h que comença la milonga i a les 20:30h comença el concert al Centre Cívic de la Barceloneta, (c/Conreria,1-9. Metro: Barceloneta)