Conciertos Festivales Milongas

Concert de tango i Milonga «Bien Pulenta» molt especial

El diumenge 24 de març de 18 a 23 h. et convidem a descobrir un lloc increïble al cor del Born. Espai on es realitzarà un esdeveniment únic, l’edició especial de la Milonga Bien Pulenta de Pablo Maidanik i Giovanna Lacorazza.

Cinc hores del millor tango per ballar o escoltar en una bella sala de 150 m. amb el millor terra de parquet, contigua a una altra àmplia sala bar …. lloc màgic d’aquesta, sempre sorprenent Barcelona.

I per als que estimem el tango tindrem el luxe de comptar amb un excel · lent concert de «poderosos tangos en viu» per ballar i escoltar a càrrec de dos dels millors exponents del gènere com són Sandra Rehder i Gustavo Battaglia.

I bons tangos per ballar garantits per DJ Pablo Maidanik!

Un diumenge diferent que podràs gaudir acompanyat d’un bon vi o d’una empanada amb el sabor de l’Argentina.

info@tangoenbarcelona.es

Entrada 12 € (concert + milonga + 1 consumició)
Hora: de 18 a 23h

ATELIER BARCELONA
c / Abaixadors 10

Concierto de Tango y Milonga “Bien Pulenta” muy especial
El domingo 24 de Marzo de 18.00hs a 23.00hs te convidamos a descubrir un lugar increible en el corazón del Born, el mágico Atelier de L’Opera.
Espacio dónde exepcionalmente se realizará un evento único, la edición especial de la milonga «Bien Pulenta» de Pablo Maidanik y Giovanna Lacorazza.

Para la ocasión contamos con un amplia, bella y acogedora sala de 150 metros con el mejor suelo de parquet y otra amplia sala bar.

Mágico rincón de Barcelona donde poder escuchar y bailar Tangos por 5 horas con la selección musical del dj Pablo Maidanik .

Tendremos el lujo de contar con un exelente concierto de poderosos tangos en vivo, a cargo de dos de los mejores exponentes de el género como lo son Sandra Reheder y Gustavo Battaglia.
Ven a disfrutar de un domingo diferente con buena música , una copa de vino y una empanada con sabor de la tierra Argentina.

 info@tangoenbarcelona.es
Entrada 12 €
Concierto + Milonga +1 consumición
Atelier Barcelona
C/Abaixadors,10 – Principal

«photos by: www.sergiogrispello.com»

IMG_2387

IMG_2370

 

IMG_2399 IMG_2405 IMG_2408

 

734603_3913149525891_700013796_n